Gabi Tamas Steaua Valeriu Argaseala Superliga

EXCLUSIV! Steaua nu-l lasa liber pe Tamas! Ce suma de transfer au fixat sefii clubului pentru fundasul de 31 de ani! 

Agentul lui Gabi Tamas si Valeriu Argaseala s-au intalnit azi pentru a gasi o solutie pentru a gasi o cale de reziliere a contractului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 19:04
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 19:04

UPDATE | Steaua nu-l lasa liber de Tamas! Argaseala l-a anuntat pe agentul jucatorului ca orice club il doreste pe fundasul de 31 de ani va trebuie sa plateasca 150.000 de euro pentru transfer! In plus, Tamas va trebui sa achite si o amenda record de 10.000 de euro! 

In aceste conditii, lui Tamas ii va fi mult mai greu sa isi gaseasca echipa. Tamas mai are optiunea de a continua la Steaua, chiar daca nu va fi primit de Radoi la antrenamente. El se poate antrena alaturi de Mihai Costea, exclus de 2 ani din lotul Stelei. 


UPDATE | Soarta lui Gabi Tamas va fi decisa in aceasta seara. Potrivit surselor www.sport.ro, ultimul cuvant in privinta lui Tamas il va avea Gigi Becali. Patronul va decide daca va renunta la serviciile jucatorului de 31 de ani ori va incerca sa detensioneze relatia dintre acesta si Mirel Radoi. Prima varianta are in acest moment cele mai mari sanse de concretizare, insa totul depinde de clauzele contractuale.


Tamas pleca de la Steaua la doar cateva saptamani dupa ce a semnat un contract pe doi ani cu campioana Romaniei. Tamas fusese imprumutat pana la finalul sezonului trecut de la Watford, dupa care fundasul de 31 de ani si-a reziliat contractul cu englezii si a semnat pe doi ani cu Steaua. 

Radoi a decis sa-l excluda pe Tamas din lot inaintea meciului cu Pandurii, dupa ce a aflat de o noua escapada a jucatorului. 

"Cat sunt eu la Steaua, Tamas nu mai are ce cauta aici", a fost transant Radoi. 

Florin Manea, agentul lui Tamas, a incetat sa caute o solutie de impacare. A mers azi la intalnirea cu Argaseala pentru a discuta despre rezilierea contractului. Tamas nu va mai juca in Romania. 

"Nu ne-am vazut ca sa ii cerem sa-l ierte ci ca sa vedem cum procedam mai departe. Radoi e transant, nu se pune problema ca Tamas sa mai ramana la Steaua. Lui Gabi ii pare rau pentru ce s-a intamplat. Anturajul il strica, sa stiti. Nu avem nicio oferta din Romania, nu vine nimeni dupa ce s-a intamplat. Incerc sa-l duc afara", a anuntat Florin Manea.  

Modifică setările cookies