Steaua Valeriu Argaseala Superliga

Steaua rezolva astazi doua transferuri si anunta: "Mai avem discutii!" Ce se intampla cu PORTARUL DE LIGA si cand pleaca Tamas

Steaua - Trencin este miercuri, live la ProTV, de la 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 15:23
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 15:32

Inaintea returului cu Trencin, Steaua mai rezolva doua transferuri: Carp si atacantul Daniel Benzar, fratele de 17 ani al lui Romario Benzar de la Viitorul.

"Trebuie sa finalizam cu Carp, vedem rezultatele dupa vizita medicala si finalizam. In mare, toate detaliile sunt puse la punct. Am avut o lista, iar din aceasta lista el a fost unul dintre jucatorii liberi de contract.", spune Argaseala.

Valeriu Argaseala ca mai exista in prezent si alte discutii pentru transferuri, insa nu pare sa se puna problema pentru aducerea unui portar:

"Mai avem discutii pentru a completa lotul, insa, in acest moment, echipa arata destul de bine. Puteti conta pe cuplul de portari Cojocaru-Nita pentru sezonul urmator", a declarat Valeriu Argaseala la Dolce Sport

Dat afara de Radoi din echipa, Tamas nu va mai sta mult la Steaua. Argaseala anunta ca va incheia contractul dupa ce va discuta cu agentul fundasului:

"In legatura cu Tamas, vom incheia contractul dupa ce ne vom intalni cu agentul lui. Avem dorinta sa se rezolve cat mai repede, insa avem si anumite cerinte."

Modifică setările cookies