14 jucatori de la Vaslui si-au primit salariile! Porumboiu: "Daca au ajuns aia sa faca legea in vestiar, ce sa mai zic?"

14 jucatori de la Vaslui si-au primit salariile! Porumboiu: "Daca au ajuns aia sa faca legea in vestiar, ce sa mai zic?"

Steaua nu stie inca in fata cui va juca diseara, in meciul cu FC Vaslui!

Fostul patron al clubului, Adrian Porumboiu, anunta ca jucatorii de la prima echipa si-au primit banii. Chiar si asa, protestul continua in vestiar. Fotbalistii au de gand sa interupa meciul din Ghencea timp de 15 minute pentru a cere ca problemele financiare ale clubului sa fie rezolvate!

"Nu ma intereseaza subiectul. Daca ar fi dupa mine, as baga copiii in teren. Vreo 14 dintre jucatori si-au primit salariile. Daca au ajuns indivizi ca Straton si Cordos sa faca legea in vestiar, deja e prea mult. Nici nu ma intereseaza, nici nu ma uit la meci.

Nu vreau sa aud de toate astea. Sunt lucruri care nu-ti vine sa crezi ca se produc. Ce s-a intamplat e fara comentarii. Sunt peste tot nemultumiri, dar ce-ar insemna daca toata lumea ar face la fel. Daca cei din interiorul clubului ies cu niste declaratii tembele si jucatorii fac ce fac, ce sa mai spunem? Pentru mine, lucrurile au ajuns intr-un punct dincolo de limita!", a spus Porumboiu pentru www.sport.ro si PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din industria auto se adâncește. Dacia își oprește din nou activitatea
BRAT

Modifică setările cookies