Uite banii, nu sunt banii! Becali s-a dat singur de gol: "Pana la anul imi intra 10 milioane in cont" De unde vin milioanele

Uite banii, nu sunt banii! Becali s-a dat singur de gol: "Pana la anul imi intra 10 milioane in cont" De unde vin milioanele

"Am acum zece milioane de incasat, pana la 1 iulie, la anul. Gardos, Keseru, Sanmartean cu Szukala, un milion jumatate din drepturile de televizare, 5-600 de mii din sponsori, inca un milion jumatate, UEFA inca un milion doua sute, ca am participat in cupele europene. Sunt zece milioane sigur", a explicat Gigi Becali in conferinta de presa.

Acesta are de recuperat mai multi bani din jucatorii vanduti in trecut, majoritatea la arabi. Al Ittihad ii datoreaza Stelei 1 milion de euro pentru Sanmartean si Szukala, in timp ce Al Gharafa trebuie sa ii plateasca 2,5 milioane de euro pentru Keseru. Steaua mai trebuie sa incaseze 1,5 milioane de euro si pe Pintilii, clubul reclamandu-i pe cei de la Al Ahli la UEFA pentru neplata. Si pentru Gardos Steaua trebuie sa mai incaseze bani, reprezentand ultima transa din transferul aceastuia la Southampton.

De asemenea, Becali se mai bazeaza si pe banii din drepturile de televizare, dar si pe premierea de la UEFA. Chiar daca nu incaseaza 30 de milioane de euro, cum ar fi facut daca mergea in grupele Champions League, si nici 8 milioane de euro, cat ar fi luat daca se califica in Europa League, echipa ros-albastra va primi totusi 1,2 milioane de euro pentru meciurile din preliminarii.

Datorii catre Steaua din transferuri - 6.500.000 euro
Drepturi televizare - 1.500.000 euro
Sponsori - 500.000 euro
Premieri UEFA - 1.200.000 euro

La acesti bani se adauga cei 7 milioane de euro pe care Gigi Becali a spus ca ii are in contul clubului, si care trebuie sa ii ajunga pana sezonul viitor pentru ca echipa sa nu intre in insolventa. In total, Steaua are peste 17 milioane de euro pentru a rezista inca un sezon, pana la meciurile din cupele europene, unde va ataca iar bonusul din UCL. Bugetul va scadea cu cate 1 milion de euro pe luna, Becali declarand ca atat il costa echipa, cu tot cu salarii si taxe.

La un calcul scurt, Steaua are un buget de 5 milioane de euro pentru transferuri, insa patronul insista ca nu mai are bani sa investeasca in jucatori!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies