Uhrin, ENERVAT de arbitraj: "Nu inteleg, e imposibil sa nu vezi acel penalty! Arbitrul trebuie sa se duca la spital si sa isi faca un control!"

Uhrin, ENERVAT de arbitraj: "Nu inteleg, e imposibil sa nu vezi acel penalty! Arbitrul trebuie sa se duca la spital si sa isi faca un control!"

DINAMO - SEPSI | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Dinamo a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-2, dupa ce a condus cu 1-0. O data cu punctele, dinamovistii au pierdut si mare parte din sansele de a mai ajunge in play-off.

Dinamovistii au insa toate motivele sa fie suparati pe brigada lui Iulian Calin. Arbitrii au refuzat un penalty clar si implicit o eliminare, iar apoi Dan Nistor a fost eliminat.

Dusan Uhrin nu intelege cum arbitrii nu au vazut un hent atat de clar si ii trimite pe Calin si asistentii sai la un control oftalmologic.

"Prima repriza a fost la egalitate. In repriza a doua trebuia sa primim penalty, apoi Nistor este eliminat foarte usor. Nu-i inteleg pe arbitri. Este imposibil sa nu vezi acel penalty, arbitrul trebuie sa se duca la spital sa isi verifice ochii. Sigur ceva a fost in neregula cu arbitrii. Trebuia sa inscriem mai multe goluri, ei au avut doar doua ocazii in repriza a doua si au marcat doua goluri. Am pierdut trei puncte azi, dupa urmatoarea etapa ne facem o idee mai buna in legatura cu sansele la play-off", a declarat Dusan Uhrin la finalul partidei.



VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT