Eugen Neagoe Universitatea Cluj Universitatea Craiova Superliga

U Cluj nu-l lasă pe Neagoe să plece la Craiova: ”Ne-a propus să renunțe la salariile restante”

Eugen Neagoe (55 de ani) și-a manifestat intenția de a pleca la Universitatea Craiova, dar șefii lui U Cluj nu și-au dat acordul pentru a-l lăsa pe tehnician la gruparea olteană.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 12:13
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 12:13

Antrenorul a vrut să renunțe la salariile restante pentru lunile noiembrie și decembrie pentru a fi lăsat să plece la Craiova. 

Radu Constantea, președintele Universității Cluj, a dezvăluit motivul pentru care conducerea ardelenilor nu și-a dat acordul pentru rezilierea contractului cu antrenorul Eugen Neagoe.

U Cluj nu-l lasă pe Neagoe să plece la Craiova!

„Da! Este adevărat. Nu ne-am dat acordul ca domnul Neagoe să rezilieze contractul cu noi. Dânsul ne-a propus să renunțe la salariile sale de pe noiembrie și decembrie și să îl lăsăm să plece la Craiova. Cel de pe noiembrie îl primește în câteva zile, iar cel de pe decembrie în luna ianuare. 

Nu am acceptat să îl lăsăm să plece la Craiova deoarece ne-a deranjat modul în care a fost pusă această problemă, dar și atitudinea domnilor de la Craiova. Nu poți contacta așa un antrenor care se află sub contract cu o altă echipă, iar apoi să ne pui cu două zile înainte de Crăciun în fața faptului primit. Noi ne făcusem o strategie, cea pe care chiar domnul Neagoe a dorit-o

Nu am acceptat rezilierea și din cauza faptului că masa noastră numeroasă de suporteri trebuie respectată. Accest lucru în primul rând, iar apoi noi avem aici și sponsori. Nu ne putem juca cu imaginea noastră. Domnul Neagoe ne-a spus că el vrea la Craiova și a plecat acasă. E treaba dânsului ce face, dar el se află sub contract cu U Cluj și trebuie să îl respecte”, a spus Radu Constantea, pentru ProSport.

Universitatea Craiova, Pandurii, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt și Astra Giurgiu sunt echipele pe care le-a pregătit Eugen Neagoe.

Universitatea Cluj se află pe locul 14 în clasamentul Superligii, având 19 puncte obținute în 21 de meciuri și ultima victorie obținută la sfârșitul lui octombrie, cea cu FCSB, scor 2-1, care a dus la plecarea lui Nicolae Dică. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!