Tunul de 15 milioane ratat de Becali. "Daca iesea aveam bani pentru Steaua" Gigi a incercat sa faca afaceri si cu  Mitica

Tunul de 15 milioane ratat de Becali. "Daca iesea aveam bani pentru Steaua" Gigi a incercat sa faca afaceri si cu  Mitica

Patronul Stelei a anuntat ca Steaua mai are in cont doar 6 milioane de euro.

Gigi Becali a incercat sa faca mai multe afaceri dupa ce a iesit din puscarie insa acestea nu au avut succes. Patronul Stelei a fost aproape sa incaseze 15 milioane de euro pe mai multe blocuri, insa afacerea a picat pentru ca nu a vrut sa mai semneze niciun act de la eliberare.

"I-am vandut un teren lui Mitica, de 400.000 de euro, nu am vrut sa semnez. A semnat un nepot de-al meu, imputernicit. Am avut 6 blocuri, am vrut sa le dau pe 15 milioane, am avut oferta, dar i-am zis omului ia si semneaza tu, ca eu nu mai semnez. Le vindeam si aveam bani la Steaua. Palatul nu e al meu, le-am dat fetelor mele, daca nu mai sunt eu sa aiba o siguranta. Il inchiriaza, 30-40.000 de euro pe luna si gata. Eu am bani prea multi, mare parte din ce am o sa dau la biserici si al spitale. La Steaua tot ce e acum semneaza Argaseala sau Gheorghisor. La Steaua am platit in fiecare an taxe si impozite cat platesc celelalte cluburi de la noi.", a declarat patronul Stelei.

Acesta spune ca echipa trebuie sa se finanteze daca vrea sa continue pe aceeasi linie, altfel putand intra in insolventa. De altfel, patronul Stelei a anuntat ca face si restructurari in iarna, atunci cand vor pleca mai mult jucatori ce au contracte mari, Tade, Alcenat si Tahar fiind printre acestia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel mai fierbinte val de căldură din acest an. Regulile pe care trebuie să le respectăm pe timp de caniculă
BRAT
Modifică setările cookies