Superliga

Tunul de 15 milioane ratat de Becali. "Daca iesea aveam bani pentru Steaua" Gigi a incercat sa faca afaceri si cu  Mitica

Patronul Stelei a anuntat ca Steaua mai are in cont doar 6 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 14:56
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2015, 15:05

Gigi Becali a incercat sa faca mai multe afaceri dupa ce a iesit din puscarie insa acestea nu au avut succes. Patronul Stelei a fost aproape sa incaseze 15 milioane de euro pe mai multe blocuri, insa afacerea a picat pentru ca nu a vrut sa mai semneze niciun act de la eliberare.

"I-am vandut un teren lui Mitica, de 400.000 de euro, nu am vrut sa semnez. A semnat un nepot de-al meu, imputernicit. Am avut 6 blocuri, am vrut sa le dau pe 15 milioane, am avut oferta, dar i-am zis omului ia si semneaza tu, ca eu nu mai semnez. Le vindeam si aveam bani la Steaua. Palatul nu e al meu, le-am dat fetelor mele, daca nu mai sunt eu sa aiba o siguranta. Il inchiriaza, 30-40.000 de euro pe luna si gata. Eu am bani prea multi, mare parte din ce am o sa dau la biserici si al spitale. La Steaua tot ce e acum semneaza Argaseala sau Gheorghisor. La Steaua am platit in fiecare an taxe si impozite cat platesc celelalte cluburi de la noi.", a declarat patronul Stelei.

Acesta spune ca echipa trebuie sa se finanteze daca vrea sa continue pe aceeasi linie, altfel putand intra in insolventa. De altfel, patronul Stelei a anuntat ca face si restructurari in iarna, atunci cand vor pleca mai mult jucatori ce au contracte mari, Tade, Alcenat si Tahar fiind printre acestia.

Modifică setările cookies