Tudor Baluta Farul Constanta farul constanta - hermannstadt Superliga

Tudor Băluță e gata să impresioneze din nou în România! Ce a declarat mijlocașul revenit de la Brighton

Tudor Băluță (23 de ani) a jucat din nou pentru Farul Constanța, din postura de rezervă. Mijlocașul a intrat în ultimele 20 de minute ale meciului cu Hermannstadt, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 22:04
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 22:04

Măcinat de accidentări în ultima perioadă, Băluță s-a întors la echipa lui Gică Hagi din postura de jucător liber de contract, după ce Brighton, care a plătit 2,9 milioane de euro pentru a-l transfera, a renunțat la serviciile sale.

Tudor Băluță: ”Sunt bucuros că sunt sănătos” 

Băluță speră să-și revină din punct de vedere fizic și să joace pentru Farul din postura de titular.

„Suntem mulți jucători noi, este începutul de campionat, au trecut cinci etape. Noi lucrăm în fiecare zi foarte bine la antrenament, lucrăm cât de bine putem. Eu sunt bucuros că sunt sănătos, revin după o perioadă lungă în care am avut probleme medicale, am stat departe de teren. Încerc să mă bucur de fiecare partidă, de fiecare antrenament. 

Am răbdare, nu pot să încep imediat să joc 90 de minute, evident că pe viitor îmi doresc să joc din ce în ce mai mult, titular, 90 de minute. Pe plan personal, sunt bucuros că sunt sănătos și pot juca. Luăm fiecare partidă, încercăm să obținem maximum din fiecare meci. Vedem că începutul este destul de strâns”, a spus Tudor Băluță.

Farul Constanța și Hermannstadt ocupă locurile doi și trei în Liga 1, cu nouă puncte, și rămân neînvinse în primele cinci etape din acest sezon. Pe lângă cele două echipe, și FC Botoșani se mai poate lăuda cu această performanță.

În următoarea etapă, Hermannstadt se va duela cu CFR Cluj, în timp ce Farul Constanța va juca tot pe teren propriu, în compania celor de la FC Voluntari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies