Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco! Mesajul fanilor care au venit sa-si ia adio!

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 11:21
Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco! Mesajul fanilor care au venit sa-si ia adio!

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu a fost adus, miercuri noapte, la Craiova, iar joi dimineata a fost depus la stadionul "Ion Oblemenco" din oras, fosti colegi, dar si primarul Lia Olguta Vasilescu venind sa aprinda o lumanare si sa ii aduca un ultim omagiu fostului fotbalist.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu a fost adus miercuri noapte, in jurul orei 23.30, la Craiova si a fost depus la capela Bisericii Harsu, unde s-au aflat, alaturi de sotia fostului fotbalist, reprezentanti ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Ulterior, un preot a oficiat o scurta slujba religioasa, dupa care mai multi suporteri ai Universitatii Craiova i-au adus un ultim omagiu lui Costica Stefanescu.

Joi dimineata, la ora 9.00, trupul neinsufletit al fostului fotbalist a fost transportat la stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, fiind depus pe un hol, in dreptul tribunei oficiale, moment in care sotia lui Costica Stefanescu a izbucnit in plans spunand: "Te-ai intors la prima ta dragoste! L-am readus la Universitatea Craiova".

Mai multi suporteri ai Universitatii Craiova au afisat in tribune un banner cu mesajul: "Capitane, saluta-l pe nea Nelu (n.r. - Ion Oblemenco)"

La stadion au venit inca de dimineata fostii colegi ai lui Costica Stefanescu, intre acestia numarandu-se Gheorghita Giolgau, Rodion Camataru, Aurel Beldeanu, Pavel Badea, care au prezentat condoleante familiei, au depus coroane de flori si au aprins lumanari.

"Imi vin foarte greu cuvintele in aceste momente, un om deosebit, o pierdere imensa. Dumnezeu sa-l ierte!", a spus Rodion Camataru, vizibil emotionat.

Sursa: Mediafax

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT