Trei giganti ai fotbalului, loviti in plin de rezultatul alegerilor? Ce schimbare majora poate avea loc

Autor: Sport.ro
Marti 18 Noiembrie 2014, 09:11

	Trei giganti ai fotbalului, loviti in plin de rezultatul alegerilor? Ce schimbare majora poate avea loc

Lumea fotbalului poate fi zguduita de schimbarile politice prin care trece Romania.

Rezultatul votului pentru presedentia Romaniei poate produce un soc inclusiv in lumea fotbalului. Trei personaje pot fi afectat in mod direct de pierderea suferita de unul dintre partide.

Gica Popescu si Gigi Becali se bazau pe Victor Ponta pentru gratierea lor, faptele pentru care sunt incarcerati fiind de natura financiara si fiind considerate de Ponta unele care merita gratierea. "Pe Gica Popescu l-as gratia in prima zi daca as iesi presedinte, iar despre domnul Becali credc a suferit, a platit. In final, e mai bine sa le iei oamenilor banii, daca au facut ceva ilegal. Nu mi-am ascus simpatia nici pentru domnul Popescu, nici pentru domnul Becali", spunea Victor Ponta inainte de alegeri.

Cum Ponta a pierdut alegerile, sansele celor doi de a fi gratiati de noul presedinte sunt infime, cu atat mai mult cu cat Ponta s-a declarat ieri impotriva gratierii sau a unei forme de amnistie.

Pica Iorgulescu de la LPF?

Un alt personaj "lovit" de unda de soc provocata de alegeri este Gino Iorgulescu. Acesta a fost "pus" in fruntea LPF pe linie politica, existand un adevarat scandal in momentul care fostul presedinte de la FC National i-a luat locul lui Mitica Dragomir in fruntea Ligii.

Acesta a fost acuzat ca a ajuns la putere prin intermediul cuplului Ponta - Dragnea, si se baza pe sprijinul lor pentru urmatoarea perioada, mai ales ca tribunalul inca nu a validat mandatul sau la LPF, in urma actiunilor in instanta intiate de Corvinul Hunedoara, Adrian Mititelu si o firma de cablu.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies