Trei dintr-o lovitura! Lazar, Tanase si Mitrita aproape de transferuri BOMBA! Mutarile care pot fi socul perioadei de transferuri

Trei dintr-o lovitura! Lazar, Tanase si Mitrita aproape de transferuri BOMBA! Mutarile care pot fi socul perioadei de transferuri

Cei trei pot schimba echipa in aceasta iarna insa nu si campionatul.

Astra incepe reconstructia dupa ce patronul Niculae a anuntat ca vrea sa renunte la salariile imense pe care le are la club. Noul presedinte executiv, Narcis Raducan, a dezvaluit care sunt 3 dintre tintele giurgiuvenilor in perioada urmatoare.

Acestia vor sa dea lovitura cu un jucator de baza de la Dinamo si doi de la Viitorul. Lazar, Mitrita si Tanase sunt tintele Astrei, care vrea sa isi refaca echipa cu jucatori tineri, de viitor, cu care sa atace titlul in urmtoarele sezoane.

"Am mers la domnul Negoita la hotel, am discutat jumatate de ora. Am vorbit mai mult de situatiile celor doua cluburi, dar la un moment dat am abordat si subiectul Lazar, care ma durea pe mine. Am facut si o oferta, dansul mi-a spus ca nu i-ar da drumul acum. Subiectul e încheiat pe moment, cel putin in aceasta iarna", a spus Narcis Raducan la Dolce.

"Am o lista mai lunga, dar e greu sa iei toti cei 12 jucatori. Nu e simplu sa iei cei mai atractivi jucatori din campionat, tinand cont de preturile solicitate, dar asta e strategia. Trebuie sa gasim doar acei jucatori care pot face diferenta, dar trebuie ca si raportul calitate-pret sa fie satisfacator. De Mitrita si Tanase inca nu am discutat cu Hagi, a ramas sa discutam saptamana viitoare. Vrem sa ne facem si un centru de copii si juniori puternic, vom investi mult in acest sector", a mai spus Răducan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies