3 2016 22:35

"Trebuia sa castigam, am avut ocazii si bara" Stelistii sunt convinsi ca vor trece de Dinamo la retur

Dinamo 0-0 Steaua - returul pe 20 aprilie la ProTV | Stelistii sunt nemultumiti de rezultatul din Stefan cel Mare si acuza numarul mare de ratari. 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Steaua a jucat cu rezervele, dar a dominat in Stefan cel Mare si a avut mai multe ocazii si chiar si o bara prin Stanciu. Momcilovici crede ca e semnul ca Steaua se va califica la returul de pe 20 aprilie, in direct la ProTV!

"A fost foarte bine, jucam foarte bine, a fost un joc foarte bun pentru mine si echipa. Trebuia sa castigam, am avut ocazii mai mult, am avut si bara. E important ca nu am luat gol. O sa castigam acasa si o sa mergem mai departe. Atmosfera a fost placuta, e bine si pentru noi cand sunt tribunele pline", a declarat Marco Momcilovici la Sport.ro.


Bicfalvi: "Se joaca"


"A fost meci greu, am intalnit o echipa buna. Imi pare rau ca n-am reusit sa inscriem, dar este un retur la care ne putem califica. A fost incarcatura mare, un meci si mai greu, acum trebuie sa ne odihnim si sa ne revenim pentru meciul de campionat. Noi credem in sansa noastra si vrem sa mergem mai departe. Puteau sa inscrie si ei si noi, se joaca tare. Erau si mai multi suporteri daca jucam pe National Arena. Le multumi fanilor care au venit, au sustinut echipa, era foarte important pentru noi", a declarat Eric Bicfalvi la Sport.ro. 1 comentarii
  • 4 2016
    steaua+1947 a-ti vazut,sclavi ai lui gigi..........ca se joaca altceva.........cand nu-i puscaria in loja..........si e in concediu mafia?.........................
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT