TRASEU IMPOSIBIL pentru campioana! Cine castiga titlul in Romania are sanse minime sa ajunga in grupele Champions League: cum arata drumul spre "masa bogatilor"

TRASEU IMPOSIBIL pentru campioana! Cine castiga titlul in Romania are sanse minime sa ajunga in grupele Champions League: cum arata drumul spre "masa bogatilor"

Campioana Romaniei are un traseu imposibil catre grupele UEFA Champions League.

Indiferent cine va castiga campionatul in Romania are sanse minime sa ajunga in Liga Campionilor. Cel putin in urmatoarele sezoane. Romania a coborat mult in clasamentul coeficientilor astfel ca reprezentantele Ligii 1 vor fi nevoite sa joace nu mai putin de 4 tururi preliminare.

In acest moment, CFR, FCSB si Craiova sunt in lupta pentru titlu, insa indiferent cine va castiga campionatul va fi nevoit sa joace 8 meciuri in tururile preliminare pentru a ajunge in grupe. Inclusiv FCSB, echipa cu cel mai bun coeficient din Romania, va avea de suferit.

Echipa lui Becali va avea de tras pentru ca in sezonul trecut a ratat grupele Europa League pentru al doilea sezon in ultimii 4 ani. FCSB nu va mai fi altfel cap de serie nici macar in turul 3 preliminar. Cu un coeficient de 23.000, potrivit GazeteiSporturilor, FCSB este doar pe locul 65 in Europa, iar un asemenea punctaj o ajuta sa fie cap de serie doar in primul tur preliminar.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT