Traore a fost la echipa a doua a lui Poli! Vezi de ce a ratat prima echipa!

Autor: Sport.ro
Luni 13 Decembrie 2010, 16:11

	Traore a fost la echipa a doua a lui Poli! Vezi de ce a ratat prima echipa!

Fratele lui Lacina Traore a venit in Romania si isi aminteste ca a jucat si el in urma cu mai multi ani la Poli Timisoara. O accidentare l-a facut insa sa renunte la fotbal. Messa este cu 7 ani mai mare decat Lacina si a fost cel care l-a indemnat pe fratele sau sa vina la CFR.
"Nu am vazut niciun meci de la CFR, inca nu am ajuns sa vad Clujul si nici sa-l vad jucind acolo. In schimb, cunosc bine Timisoara. Am fost la Poli acum citiva ani, dar am evoluat mai mult la echipa a doua, din cauza unor operatii suferite la genunchi. Atunci era antrenor Mihai Zamfir, iar presedintele era Zambon. Mi-am facut multi prieteni acolo si imi place mult Romania. Sper ca intr-o zi sa vad si Clujul.

I-am povestit inainte sa plece despre Romania, despre fotbalul romanesc, dar mai ales l-am sfatuit sa se comporte ca un jucator profesionist. Mai mult, i-am explicat cit de important e sa-si asculte antrenorul, sefii si sa fie prietenos cu suporterii, deoarece acestia sint foarte importanti pentru club. I-am mai spus ca pentru el este un pas foarte important in cariera, deoarece eu am jucat in Romania si acolo fotbalul e la un nivel ridicat.", a declarat Messa Traore in Foaia Transilvania.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Au pornit cu o afacere de garaj, acum sunt milionari cu bani de la UE
BRAT