Mirel Radoi CSU Craiova Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Transferurile la Universitatea Craiova nu se opresc după plecarea lui Mirel Rădoi: „Vrem patru jucători!” Țintele oltenilor 

Mihai Rotaru a anunțat întăriri la Universitatea Craiova, chiar în noaptea în care Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 10:25
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 10:25

Înfrângerea din Cupa României, 1-2 cu FC Argeș, l-a făcut pe Mirel Rădoi (41 ani) să demisioneze de la Universitatea Craiova. Decizia antrenorului a fost surprinzătoare. La flash-interviu mărturisise că nu se gândește la plecare, ca la 5 minute să anunțe că viitorul său la gruparea din Bănie s-a încheiat. 

Mihai Rotaru anunță patru transferuri la Universitatea Craiova

Chiar dacă nu mai are antrenor în acest moment, Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova se va întări cu patru jucători în această iarnă. Omul de afaceri a precizat că doi fotbaliști sunt din campionatul intern, iar doi din străinătate. 

„Vrem patru jucători, doi din Liga 1, doi din străinătate. Unul a participat acum la Campionatul Mondial. Am făcut oferte pentru un jucător de la Voluntari și unul de la Petrolul.

Suntem la jumătate. Adică noi am cerut o sumă, ei vor altă sumă. Nu e vorba de Țicu, dar nu spun cine. De la Voluntari să fie Meleke? Nu contează”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport. 

Ulrich Meleke (23 ani), jucătorul menționat de Mihai Rotaru, este un un fundaș central care poate acoperi și postul de mijlocaș defensiv. Ivorianul este cotat de Transfermakt la 700.000 de euro, iar în acest sezon a fost o piesă importantă în sistemul lui Liviu Ciobotariu (51 ani), fiind utilizat în 17 meciuri în Sueperligă.

Discursul furibund al lui Sorin Cârțu, după plecarea lui Mirel Rădoi

După meci, tehnicianul a vorbit deschis despre problemele de la club. I-a ”apărat” pe jucători și spune că a beneficiat, în tot acest timp, de încrederea patronului Mihai Rotaru, dar s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Sorin Cârțu.

Președintele Universității Craiova a ținut să-i dea o replică tăioasă lui Rădoi, deranjat fiind de declarațiile antrenorului care l-a ironizat spunând că „s-a uitat la alt meci”. 

„Vreau să spun că în această seară am trăit cea mai mare decepție din cariera mea. Un atac cu talpa din partea unuia la care am ținut fantastic de mult. Și îmi pare rău că am investit multe sentimente pentru Rădoi.

Sunt total surprins! E ultima dată când vorbesc despre el. Nu vreau să-i mai aud nume, nu vreau să-i mai pronunț numele, el la fel, să facă abstracție totală de mine. Să nu mă mai menționeze niciodată! E o mare dezamăgire pentru mine! Să încerci să muți atenția de la nereușitele tale într-o parte la care n-ai niciun fel de... argumentele lui sunt total neadevărate. Când am analizat jocul lui Rădoi vreodată? Sunt surprins de atitudinea lui.

După partida cu FC U, ne-am întâlnit la club și am stat aproape două ore de vorbă. O întâlnire cât se poate de amicală. Nici n-am discutat despre partida cu FC U. Discuția a fost pentru cele trei partide care urmează, meciul de Cupă, era obiectivul de a merge mai departe și de a câștiga Cupa. Și celelalte două meciuri din Liga 1.

Sunt Sorin Cârțu, mi-am câștigat dreptul să vorbesc despre fotbal. Nu vii tu să-mi spui că mă uit la alt joc! Bă, băiatule, eu știu să fac analiza. Când mă uit la un joc, înțeleg foarte multe. El n-are antrenamente făcute câte meciuri am eu antrenate în Liga 1.

Vorbești în felul ăsta, lipsă de respect? A zis că-mi dă "badge-ul", să antrenez. Nu mă interesează să antrenez! Din 2016 am spus. Puteam să antrenez, dar starea mea emoțională nu mi-a mai permis. De la președinție trec să antrenez iar? Cum?

Niciodată nu m-am implicat! N-am fost la patru antrenamente ale lui Rădoi. Antrenamentele la care am fost erau deja începute. La fel m-am comportat cu toți antrenorii. N-am vrut ca prezența mea acolo să le creeze vreun stres. De asta nu m-am dus la antrenamente, să nu creez o problemă.

Față de ce ai făcut în această seară, mi-e rușine de prestația ta la televizor, Mirel! Te-am iubit atât de mult! Sunt într-o stare de dezamăgire”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!