TRANSFERURILE de top in Liga I! Numele cu care se face o echipa de Champions League! Iarna care cutremura piata de transferuri!

TRANSFERURILE de top in Liga I! Numele cu care se face o echipa de Champions League! Iarna care cutremura piata de transferuri!

In aceasta iarna urmeaza cea mai agitata fereastra de transferuri din Romania.

Steaua si CFR sunt principalii actori pe piata de transferuri, insa din doua motive total diferite.

Mai intai e CFR Cluj, club care pare abandonat acum, cand vine vorba despre investitii. Paszkany a spus ca nu se mai baga deloc la club, sarcina apartinand acum presedintelui Muresan. In plus, vanzarea clubului este in impas acum. Dupa plecarea antrenorului Miriuta, urmeaza si o buna parte a jucatorilor: ei vor sa-si depuna memorii pentru ca nu si-au mai luat banii in ultimele luni, in timp ce altii nu isi vor mai prelungi contractele.

Steaua are si ea o problema de lot: mai multi jucatori intra in ultimele sase luni de contract, iar daca sefii nu se misca repede, ei se pot transfera la alte echipe. Sau pot pleca liberi, cum a fost si cazul lui Tatarusanu, portar titular de nationala, pierdut de Steaua in urma cu cateva luni.

LISTA TRANSFERURILOR

Daca ne gandim la aceasta lista de jucatori, o echipa din Romania ii poate folosi pentru a-si face un lot de Champions Legaue, fara prea mari probleme.

Steaua ii poate pierde pe:

- Latovlevici, Arlauskis, Prepelita, Szukala, Sanmartean - carora li se termina contractele la vara; lui Rusescu si Bourceanu le expira imprumuturile in Ghencea.

Steaua ii poate aduce pe:

- Felgueiras si Tade de la CFR, pe Tanase si Mitrea de la Viitorul, pe Tamuz de la Petrolul si pe Anton de la Pandurii; dar si pe Roman, tot de la Pandurii, cu care Steaua are deja o intelegere, el putand veni in Ghencea in momentul in care pleaca varful Keseru. Actele pot fi semnate in iarna, iar daca forma de senzatie a lui Keseru confirma si in retur, plecarea sa poate deveni o realitate in vara lui 2015.

Intre timp, pustiul Manea, de la Viitorul, poate pleca in strainatate, in urma cu doar cateva saptamani aparand informatia ca e dorit la Chelsea. In plus, un alt jucator cu experienta in Romania, Jeremy Bokila ar putea sa revina in Liga I, chiar la Steaua, daca Terek ii da drumul.

Acum, cu problemele pe care le are patronul Dan Capra, si Petrolul poate ajunge intr-o situatie complicata financiar, cu jucatori care pot deveni brusc prea scumpi pentru conturile prahovenilor. Asa ca si oamenii importanti din echipa de pe OZN pot deveni tinte de transfer.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies