Transferuri cu delay! Motivul pentru care Becali e dispus sa astepte cu lista in mana pana la sfarsitul lunii

Autor: Sport.ro
Marti 09 Iunie 2015, 09:42

	Transferuri cu delay! Motivul pentru care Becali e dispus sa astepte cu lista in mana pana la sfarsitul lunii

Steaua il vrea pe Cernat, dar nu cu orice pret. Becali asteapta oportunitati pe piata interna de transferuri.

Radoi a plecat in primul cantonament al verii cu 14 jucatori si cu gandul la lista de transferuri pentru intaririle de Champions League. Becali negociaza, dar nu se arunca deocamdata la oferte pe bani multi.

Patronul Stelei stie ca nu exista o concurenta reala pe piata interna si asteapta oportunitati. Conducatorii de cluburi din Liga I tin la pret si asta pentru ca nu sunt deocamdata presati de timp.

Este cazul lui Toto Tamuz, jucator pe care Steaua il doreste, dar pe care nu a putut inca sa il transfere in conditiile cerute de Becali. Patronul Stelei asteapta o oportunitate si in cazul lui Florin Cernat, pentru ca jucatorul va fi fortat sa isi gaseasca o echipa pana la sfarsitul lunii.

Cernat nu merge la Dinamo, pentru ca nu poate obtine banii pe care ii vrea si nici nu pare tentat de ofertele celorlalte doua cluburi care au incercat sa il ademeneasca, ACS Poli Timisoara si FC Voluntari.

In cazul jucatorilor de la Astra - Budescu, De Amorim, Alibec si Silviu Lung - Becali are deocamdata "interzis" din partea lui Ioan Niculae, insa asta poate fi doar o strategie de "bluff" din partea patronului Astrei.

Niculae i-a transmis patronului Stelei ca nu este dispus sa vanda, oricat de atractive ar fi ofertele, insa situatia clubului este fragila, iar Becali asteapta sa atace cu bani putini primul moment de slabiciune al clubului din Giurgiu.

Pana acum, doar Alcenat este un transfer sigur la Steaua.

Totusi, linistea pe care vrea sa o afiseze Gigi Becali se poate intoarce impotriva Stelei. Jucatorii nou-veniti vor avea nevoie de o perioada de acomodare. Al doilea cantonament al verii, cel din Austria, incepe pe 22 iunie, iar primul meci din noul sezon va fi pe 8 iulie - Supercupa Romaniei transmisa in direct la ProTV.

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies