Transferul lui Wesley, in PERICOL!? Steaua transfera un WINGER din Liga I: Are 33 de ani si costa 900.000 de euro

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 20:57

	Transferul lui Wesley, in PERICOL!? Steaua transfera un WINGER din Liga I: Are 33 de ani si costa 900.000 de euro

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua este gata sa transfere cu orice pret un jucator, iar Gigi Becali a vorbit din inchisoare si i-a anuntat pe apropiatii sai care sunt optiunile. Pe primul loc este transferul lui Wesley Lopes, jucator care a venit in Romania pentru a negocia cu Steaua.

In cazul in care cele doua parti nu vor ajunge la un consens, Steaua se va orienta pentru un jucator de la Vaslui, mai precis Lucian Sanmartean. Acesta este cotat la 900.000 de euro de catre site-ul transfermarkt.de, are 33 de ani si joaca mijlocas dreapta sau winger.

"Daca nu-l aducem pe Wesley, atunci o sa incercam sa-l luam pe Sanmartean. Asa vrea Gigi. A zis ca are experienta si ne-ar putea ajuta", a dezvaluit un om din conducerea Stelei la Digi Sport.

"In cazul in care il aducem pe Wesley si el ar pierde litigiul cu Al Hilal, riscam sa primim interdictie la transferuri din partea FIFA", a mai anuntat acesta.

Wesley este in litigiu cu Al Hilal si si-a reziliat contractul. Brazilianul a declarat ca singura echipa din Romania care si-a manifestat ferm decizia de a-l transfera este Steaua. Faptul ca dupa mai bine de o saptamana de negocieri nu s-a rezolvat nimic intareste ideea ca transferul are sanse sa nu se realizeze.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT