Transferul lui Tamas i-a blocat drumul spre Ghencea! Oferta Stelei a fost refuzata, Becali trebuie sa dubleze suma ca sa il mai ia

Transferul lui Tamas i-a blocat drumul spre Ghencea! Oferta Stelei a fost refuzata, Becali trebuie sa dubleze suma ca sa il mai ia

Steaua a perfectat 2 transferuri in aceasta vara, Enceanu si Tamas.

Steaua a reusit ieri sa il inregimenteze pe Gabriel Tamas, fostul fundas al lui Dinamo semnand un contract pe 2 ani cu echipa campioana.

Tamas a fost transferat de ros-albastri pentru a acoperi gaura lasata in defensiva de plecarea lui Szukala la Al Ittihad. Acesta intra in ultimele 6 luni de contract si a semnat cu arabii insa acestia au tinut neaparat sa il aiba la echipa inca din aceasta iarna, astfel ca planurile stelistilor au fost date peste cap.

Acestia voiau sa il transfere pe Cretu, de la CSMS Iasi, pentru a-i lua locul lui Szukala in vara, insa transferul are sanse mici sa se mai perfecteze dupa aducerea lui Tamas. Oferta Stelei pentru ieseni a fost refuzata. Ros-albastrii dadeau 250.000 de euro si 25% din urmatorul transfer, insa moldovenii cereau o suma de transfer dubla.

Cine e cel mai bun fundas central de la Steaua? (11620 voturi)
 
Tamas
18.85%
2190 voturi
 
Varela
59.60%
6926 voturi
 
Luchin
384 voturi
 
Papp
18.24%
2120 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies