Herea, inapoi la Rapid! Iancu: "Nu vine din cauza golaniilor parintilor si avocatilor lui!"

Autor: Sport.ro
Luni 26 Ianuarie 2009, 19:04
Herea, inapoi la Rapid! Iancu: "Nu vine din cauza golaniilor parintilor si avocatilor lui!"
Timisoara anunta ca nu s-a inteles cu Herea pana la urma si renunta la transferul rapidistului!

Marian Iancu anunta pe site-ul oficial al  Timisoarei ca Herea nu mai ajunge la Poli  din cauza " anturajului" rapidistului. 

Comunicat  FC Timisoara:

"Deoarece riscam sa producem o noua telenovela cu titlul "Herea", clubul FC Timisoara a renuntat definitiv si irevocabil la transferul jucatorului. Singurii vinovati fiind cei din anturajul jucatorului si nici intr-un caz clubul Rapid, cu care ne-am inteles perfect".

"Este adevarat, transferul lui Ovidiu Herea a picat. Ne-am inteles cu Rapid, ne-am inteles cu Ovidiu Herea, dar exista prea multi impresari, prea multi parinti, prea multa golanie. Eu nu accept asta, iar din momentul asta subiectul acestui transfer e incheiat pentru mine. Am mai tratat o data pentru Ovidiu Herea si tot din aceasta cauza a picat.

Am anuntat si Rapidul ca nu se va mai face transferul si pot sa spun ca imi pare rau ca nu am putut sa ajut clubul din Giulesti sa scape oarecum de impasul financiar prin care trece. Dar eu nu am timp de pierdut cu astfel de golanii, vorba lui Murphy, ce incepe prost, se termina si mai prost", a spus Marian Iancu la gsptv.

A doua etapă de relaxare: Se deschid terasele şi plajele, se reiau spectacolele şi concertele în aer liber
BRAT