Duminica 24 Ianuarie 2016, 18:13

Transferul lui Budescu se face in cateva ore! Jucatorul ramane intre Qatar si Steaua: "Sunt sanse mici sa raman la Astra" 


	Transferul lui Budescu se face in cateva ore! Jucatorul ramane intre Qatar si Steaua: "Sunt sanse mici sa raman la Astra" 

Telenovela Budescu continua! Jucatorul asteapta un nou contract din Qatar, dar se gandeste si la Steaua. 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Budescu spune ca transferul sau se poate realiza pana luni seara. El asteapta un nou contract din Qatar si il anunta pe Becali ca nu ii accepta ultima oferta, cu acelasi salariu ca la Astra.

“In privinta transferului in Qatar, sunt cateva clauze in contract care nu imi convin. Mi-au propus un contract pe 2 ani si jumatate, insa sunt clauze cu care eu nu sunt de acord. Una dintre ele este ca pot renunta la mine in anumite conditii”, a spus Budescu pentru dolcesport.ro.

"Daca transferul meu acolo pica, mai am alta varianta si probabil ca pana maine seara voi afla sigur. La Astra sunt sanse mici sa raman”.


“Cu Steaua, totul ramane deschis, dar nu pot merge acolo pe aceiasi bani ca la Astra”, a incheiat Budescu.

2 comentarii
  • 24 2016
    asfgh Adv macar steaua isi plateste jucatorii. Oricum are si el dreptatea lui...
  • 24 2016
    Bula Doar ca la Astra sunt ipotetici iar la Steaua ii iei !...
BRAT