Liga 1

Alibec și Culio, OUT de la CFR Cluj! Dan Petrescu a anunțat ce jucători vor pleca în această iarnă

CFR Cluj s-a reunit și urmează să plece într-un cantonament în Spania, iar antrenorul Dan Petrescu a anunțat mai multe modificări în lot.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:08
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:19

Campioana României se va despărți de mai mulți jucători importanți în această iarnă, iar printre aceștia se vor număra Denis Alibec (31 de ani), atacant împrumutat de la Kayserispor, și veteranul Emmanuel Culio (38 de ani), care a decis să își încheie prematur contractul, deși revenise la echipă în septembrie.

Dan Petrescu: "Alibec nu vine în cantonament. Culio m-a amenințat că nu mai revine"

Dacă despărțirea de Culio este deja oficializată, Dan Petrescu spune că nu a fost luată încă o decizia finală în cazul lui Denis Alibec, însă atacantul nu va merge în cantoanmentul din Spania, astfel că sunt șanse foarte mari să revină la echipa de care aparține, Kayserispor.

"M-am întâlnit acum cu Alibec aici. I-am spus la mulţi ani. Nu vine sigur în cantonament. Nu se ştie dacă va pleca la altă echipă. Nu se ştie încă. Sigur nu vine în cantonament. 

Culio m-a anunţat că nu mai revine din cauza problemelor cu familia. A venit singur şi m-a mirat. Acum a zis că a fost prea mult pentru el, că nu se mai întoarce. Culio nu o să mai vină la echipă. A zis că mai vrea să joace până în vară, îşi găseşte el ceva în Argentina", a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

  • Culio a jucat la CFR Cluj în trei perioade diferite (2007-2010, 2017-2019 și 2021), reușind să câștige de cinci ori titlul în Liga 1.
  • Alibec a fost împrumutat de CFR Cluj în luna iulie, dar a marcat doar două goluri în 21 de meciuri pentru ardeleni.

Alți cinci jucători urmează să plece de la CFR Cluj în această iarnă

De asemenea, Dan Petrescu a anunțat alți cinci jucători pe care nu se va baza în a doua parte a sezonului.

"Sunt acei jucători gen Tahiri, Fofana, care e la Cupa Africii. Butean îşi caută echipă, Denis Rusu. În rest, Rodrigues nu merge în cantonament, îşi caută echipă, dar nici el nu era pe lista de campionat", a mai spus Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a mai despărțit în această iarnă de Denis Ciobotariu (împrumutat la FC Voluntari), Karlo Letica (contract reziliat) și Sebastian Mailat (transferat de FC Botoșani).

Modifică setările cookies