Totul pentru capitan! Becali a dat ordin din inchisoare: "Trebuie sa ramana!" Suma URIASA care il face pe Bourceanu sa uite de Fiorentina:

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 12:40

	Totul pentru capitan! Becali a dat ordin din inchisoare: "Trebuie sa ramana!" Suma URIASA care il face pe Bourceanu sa uite de Fiorentina:

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Curtat cu insistenta de Fiorentina, Torino si Stuttgart, echipe care ar fi dispuse sa ii dea un salariu mult mai mare fata de cel incasat in Ghencea, Alex Bourceanu poate ramane in cele din urma la Steaua - noteaza Prosportul de astazi, care scrie ca patronul Gigi Becali este gata sa-i ofere o suma imensa pentru a-l face sa uite de interesul din strainatate.

Potrivit Prosport, Alex Bourceanu va primi o oferta importanta de prelungire a contractului cu Steaua, capitanul echipei urmand sa incaseze nu mai putin de jumatate de milion de euro la semnatura.

Fotbalistul adus de la Poli Timisoara nu ar spune nici el "nu" unei prelungiri a contractului cu Steaua, incantat fiind de posibilitatea de a juca in grupele Ligii Campionilor, dar si de contractul pe care Steaua i l-ar oferi.

Mai mult, acesta a spus chiar dupa meciul cu Legia ca nu mai ia in calcul o plecare de la Steaua, spunand ca vrea sa ramana in Ghencea.

Urmatorul pas in negocierile dintre Bourceanu si Steaua va fi o discutie directa intre mijlocas si Gigi Becali, fotbalistul urmand sa mearga in audienta la inchisoare.

In varsta de 28 de ani, Bourceanu si-ar putea prelungi contractul pe inca 3 ani cu Steaua.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT