Steaua are la dispozitie doua saptamani pentru cel mai tare transfer din ultimii ani! Atacantul care i-ar rezolva toate problemele lui Reghe:

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 11:05

	Steaua are la dispozitie doua saptamani pentru cel mai tare transfer din ultimii ani! Atacantul care i-ar rezolva toate problemele lui Reghe:

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Steaua se pregateste de o campanie masiva de achizitii, dupa calificare in grupele Ligii Campionilor.

Reghe are o lista care contine nu mai putin de 12 nume. Oficialii Stelei vor demara negocierile pentru transferuri in urmatoarele zile iar obiectivul este "sa fie adusi 4-5 jucatori".

Prioritar pentru stelisti va fi aducerea unui fundas central, care sa acopere golul lasat de Chiriches, dar si a unui atacant, ca varianta alternativa pentru italianul Piovaccari.

Pentru ofensiva, pe lista se regasesc nume ca Wesley, Batin, Chima si Kapetanos, insa, de departe cea mai spectaculoasa mutare ar fi transferul lui Ciprian Marica.

Laurentiu Reghecampf a confirmat interesul pentru fostul atacant de la Schalke si a precizat ca transferul depinde doar de oferta pe care o va face Gigi Becali.

"Despre Marica am vorbit cu patronul echipei. Am vorbit si eu si Ana de mai multe ori cu el, dar trebuie sa mai asteptam. Vorbim despre un jucator cu experienta, care ne-ar ajuta enorm in Liga si s-ar ajuta si pe el daca ar juca in Champions League."

"Mie genul asta de jucator, de forta, atletic, imi place mult. Marica e un jucator bun, ar fi lovitura daca ar veni. Marica vrea multi bani, ramane de vazut daca vom reusi sa-l luam. E titular la echipa nationala, e un jucator extrem de valoros.", a spus Reghecampf, care a accentuat faptul ca "ar fi un transfer care l-ar ajuta si pe Marica in acest moment, la fel cum ar ajuta si Steaua." (DigiSport)

Pentru transferul lui Marica, Steaua nu depinde de termenul campaniei de mercato din Vest (1 septembrie) pentru ca atacantul este liber de contract. Mutarea se poate face pana in momentul in care Steaua va trimite lista cu jucatori la UEFA, adica in jurul datei de 10 septembrie.

Pe lista Stelei se mai afla Celeban (Vaslui), Iorga (Otelul), Chima (Molde), Denbele (Clermont), Benes (Jablonec), Varela (Vaslui), Wesley (Al Hilal), Batin (CFR), Guilherme (Petrolul), Kapetanos (CFR) si Neagu (Otelul).

Care este jucatorul de care Steaua are neaparata nevoie? (12915 voturi)
 
Marica
49.28%
6365 voturi
 
Wesley
36.00%
4649 voturi
 
Kapetanos
381 voturi
 
Chima
11.77%
1520 voturi
Senatul dezbate moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Democraţia românească în derivă”
BRAT