"Toti de la FRF avem aceeasi parere" Federatia s-a hotarat cui "da" titlul, insa deocamdata e secret :))

"Toti de la FRF avem aceeasi parere" Federatia s-a hotarat cui "da" titlul, insa deocamdata e secret :))

In direct la PRO TV, finala Europa League: Ajax - Manchester United. Miercuri, 24 mai, 21:45! 

FRF se pregateste sa omologheze clasamentul final al Ligii I, acolo unde Viitorul a terminat pe primul loc insa Steaua vrea sa faca apel la TAS pentru a intoarce decizia.

Actuala componenta a Comitetului Executiv al federatiei figurează la Registrul Special Federatii din cadrul Tribunalului Bucuresti cu vechii membri, din perioada mandatului Mircea Sandu, insa juristul FRF nu considera ca e o problema:

"Trebuie inscrisa componenta organelor de conducere ale FRF. Actul constitutiv trebuie sa conțina cele dintai organe de conducere. Ele nu pot fi modificate. Modificarile din Comitetul Executiv nu au fost inregistrate, dar nu este obligatoriu. Indiferent ce s-ar hotari, nu exista niciun risc pentru Federație", a declarat Adrian Stângaciu la Dolce Sport.

Acesta a comentat si situatia clasamentului, despre care spune ca FRF a tras concluzia despre cine e noua campioana, insa nu poate dezvalui cine:

"Nu pot sa raspund acum, pentru ca urmeaza sa se discute... Presupun ca toti de la FRF avem aceeasi parere, dar nu sunt eu in masura sa emit un astfel de punct de vedere. Sunt convins ca se va incheia cu bine acest caz", a comentat Stângaciu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies