Tot raul spre bine! Stoican a castigat un jucator dupa umilinta cu Steaua! Pe cine se bazeaza de acum incolo:

Tot raul spre bine! Stoican a castigat un jucator dupa umilinta cu Steaua! Pe cine se bazeaza de acum incolo:

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

"Imi pare rau ca nu mai poate sa arbitreze, el a gresit si plateste, asta e decizia comisiei. Eu am luat 2 etape, au tinut cont de faptul ca nu sunt recidivist si ca nu am vorbit urat despre arbitraj. Vrem sa ne batem pana la finalul campionatului pentru acest loc 4.", a spus Stoican, dupa ce arbitrul Radu Petrescu a fost suspendat tot returul, dupa greselile din Petrolul 2-2 Dinamo.

Stoican a dezvaluit si calvarul prin care a trecut dupa infrangerea cu Steaua, 2-5, in Cupa Romaniei: "A fost destul de greu dupa meciul cu Steaua, faptul ca am primit 3 goluri in 7 minute, faptul ca nu am reusit sa avem aceeasi evolutie ca cea din Ghencea. Au fost si acele jigniri asupra jucatorilor si asupra mea, nu a fost usor dar avem incredere si am reusit sa remontam moralul pentru retur.", a spus Stoican la Sport.ro.

Antrenorul lui Dinamo a castigat totusi un jucator. Adi Popa a intrat ca fundas central si a jucat bine tot meciul, insa s-a accidentat pe final: "Ma bazez pe Adi Popa, mai ales ca a avut o evolutie foarte buna in meciul cu Steaua. Ma bazez in continuare pe el dar are o problema acum pentru ca a suferit o problema la musci pe final si s-ar putea sa nu fie apt pentru meciul de luni. Faptul ca eu nu ma bazez pe un jucator anume ... noi nu stam intr-un jucator, am incredere in grup, cand intra pe teren sa munceasca fiecare, am incredere in toti jucatorii. Rotariu si Matei sunt jucatori de baza la Dinamo.", a spus Flavius Stoican la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT