marius tomozei Dinamo Superliga Fanii lui Dinamo

Tomozei, al doilea transfer al lui Dinamo din iarnă! Cum a ajuns fotbalistul să semneze cu „câinii”

Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 16:41
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 16:46

Fostul fotbalist de la UTA Arad a ajuns sub comanda lui Flavius Stoican, semnând un contract cu Dinamo până în 2023. Tomozei va merge la Săftica, acolo unde Dinamo se află în cantonament.

Bogdan Apostu, impresarul care l-a luat de la Arad și l-a adus la Dinamo a explicat care au fost motivele pentru care fotbalistul nu a mai fost păstrat de UTA.

"Tomozei a venit prin acord de transfer de la UTA. Tomozei nu s-a despărțit de UTA prin scandal, din contră, n-a cerut nicio sumă compensatorie. E adevărat că a avut un conflict cu (Laszlo) Balint, acesta este motivul pentru care a plecat de la UTA. 

Nu au existat considerente sportive pentru care el nu a mai continuat la Arad. Nu se pune problema că nu a continuat pentru că n-a dat randament sau n-ar fi corespuns din punct de vedere sportiv. A avut un conflict verbal cu Balint, antrenorul a considerat că nu mai face parte din lot și asta a fost.

Contractul e pe un an și jumătate cu Dinamo. Au mai fost două oferte pentru Tomozei în această iarnă, dar a ales Dinamo pentru că, lăsând la o parte situația grea în care se află clubul în acest moment, este o echipă mare. E clar că, dacă va face o jumătate de sezon bună la Dinamo, cota lui va crește.

Nu vreau să vorbesc despre sume, dar ambele părți sunt mulțumite. Dinamo oferă salarii decente pentru Liga 1", a spus Bogdan Apostu la Digisport.

FC Snagov, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Târgu Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, FC Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul Oradea, Dunărea Călărași, ACS Energeticianul, Metaloglobus și UTA sunt precedentele echipe ale lui Tomozei. Acesta este al doilea transfer al iernii pentru Dinamo, după Răzvan Patriche.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!