"Tom si Gigi" | Puljici a refuzat oferta Stelei si a semnat cu rusii de la Tom Tomsk. Reghecampf are doar 2 fundasi centrali in lot

"Tom si Gigi" | Puljici a refuzat oferta Stelei si a semnat cu rusii de la Tom Tomsk. Reghecampf are doar 2 fundasi centrali in lot

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Steaua e foarte aproape sa se desparta de Fernando Varela in aceasta vara, iar astazi au primit o veste proasta. Ante Puljic era considerat inlocuitorul perfect pentru fostul capitan al Stelei, insa acesta a refuzat oferta Stelei si a preferata sa mearga in Rusia.

Puljic a semnat cu Tom Tomsk, echipa ce i-a oferit aceleasi conditii ca si Steaua, adica un salariu de 20.000 de euro pe luna, anunta gazeta.

Vestea vine ca o lovitura pentru stelisti, care cu o saptamana inainte de startul campionatului si de preliminariile Champions League au doar 2 fundasi centrali valizi in lot, Tosca si Tamas. In cazul in care unul dintre ei se accidenteaza, Reghecampf va trebui sa improvizeze, Varela fiind si el accidentat in acest moment.

Transferul lui Puljic era dat ca sigur de Gigi Becali saptamana trecuta, cand a declarat pentru Sport.ro ca fundasul isi ia cartea verde de la Gent si vine sa semneze cu Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în PNL, între taberele Cîțu și Orban. Acuzații de ”trădare” și ”război”
BRAT
Modifică setările cookies