Stoichita: "Jumatate din tribuna m-a aplaudat, cealalta m-a facut sclav mizerabil!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 08:04
Stoichita: "Jumatate din tribuna m-a aplaudat, cealalta m-a facut sclav mizerabil!"

Mihai Stoichita a dus Steaua in fruntea clasamentului la finalul turului, insa acest lucru nu ii multumeste pe toti spectatorii. O parte dintre ei il considera "un sclav mizerabil", dupa cum povesteste antrenorul.

Valeriu Argaseala a observat si el presiunea punsa pe Stoichita la meciul cu International, castigata de Steaua cu 3-2.

"Mihai a avut de suportat o presiune enorma in timpul meciului cu International. Ce sa mai inteleaga el cand o parte dintre suporteri il aplauda si se gaseste unul care il injura ca la usa cortului? Culmea este ca suporterul respectiv vine de multa vreme la meciuri si spune mereu ca trebuie sa sustinem echipa",
a spus Valeriu Argaseala la gsptv.

Mihai Stoichita a remarcat faptul ca, la meciul cu International, nu a mai fost injurat de spectatorii de la tribuna I si ca ar fi venit mai multi stelisti la stadion daca partida ar fi fost programata mai tarziu, si nu la ora 16.00: "De data asta, suporterii de la tribuna I m-au aplaudat si pe mine, nu am mai avut in spatele meu acel grup care ma injura la fiecare meci. La final insa, jumatate din tribuna a II-a m-a aplaudat, iar cealalta jumatate m-a facut sclav mizerabil. M-am obisnuit si nu ma afecteaza, eu merg inainte, dar nu inteleg comportamentul unora. Cum poti sa incerci sa distrugi pe cineva pe care iubesti? Ma bucur insa ca suporterii nostri i-au incurajat pe jucatori. Au fost cam putini oameni astazi pe stadion, dar asta pentru ca meciul a inceput la ora 16. Asta e ora de ciorba, nu de fotbal. Daca meciul era seara, cred ca aveam mai multi spectatori. Spectacolul se face in nocturna".

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT