Narcis Raducan ASA Targu Mures Rapid Superliga

Titlul cu ASA si o noua provocare? Narcis Raducan poate ajunge la Rapid din vara: "Sunt onorat de interesul lor"

Aproape de a castiga un nou titlu de campion din postura de oficial al unei formatii, Narcis Raducan are un viitor incert la Targu Mures. Pozitia acestuia la club nu mai e sigura, dupa ce Daniel Stanciu s-a intors la ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 16:51
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 17:08

Narcis Raducan nu duce insa lipsa de oferte, iar in cazul unei despartiri de ASA Targu Mures, managerul nu va sta prea mult pe bara.

Aproape de a bifa o noua mare performanta din postura de conducator al unei formatii, Narcis Raducan este dorit de Valerii Moraru, actionarul Rapidului, in Giulesti.

Narcis va ramane fara contract la finalul sezonului, iar prelungirea intelegerii cu ASA ramane o necunoscuta, in conditiile revenirii lui Daniel Stanciu.

Aflat pe lista Rapidului, daca echipa se va salva de la retrogradare, Narcis Raducan spune ca e onorat de interesul giulestenilor.

"Daca acest interes al Rapidului este real, va dati seama ca sunt onorat. Acum insa vreau sa castig titlul cu ASA Targu Mures. Altceva nu ma intereseaza momentan", a spus Narcis Raducan, citat de DolceSport.

Narcis Raducan a imbracat tricoul Rapidului si ca fotbalist, acesta jucand in sezonul 1999/2000, dar si in 2001/2002 in Giulesti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!