TINTA numarul 1 in Liga I! El e jucatorul pe care toti si-l doresc, dupa ce a jucat la Steaua! "Sa intrebam antrenorii!"

TINTA numarul 1 in Liga I! El e jucatorul pe care toti si-l doresc, dupa ce a jucat la Steaua! "Sa intrebam antrenorii!"

Presedintele celor de la Pandurii a spus care e cel mai cautat jucator din Romania.

Mihai Pintilii e legat de un posibil transfer la Pandurii, acolo unde a mai jucat si inainte de a trece la Steaua, in iulie 2012.

Cariera lui a cunoscut o schimbare cand a ajuns in Ghencea: a inceput sa castige si trofee, au aparut prezentele la echipa nationala, apoi un contract in strainatate, la Al Hilal. Numai ca arabii s-au inteles cu el sa cedeze locul sau de strain in lotul lui Reghecampf pentru Samaras, un jucator recent adus de seici si platit regeste - 14 milioane $ in trei ani.

Asa ca Pandurii negociaza imprumutul lui Pintilii in Liga I, cel putin pana la vara.

"Pintilii se afla in cantonamentul nationalei din Antalya, noi ne-am intors de acolo. Am facut toate demersurile necesare pentru a-l transfera pe jucator sub forma de imprumut pana la 31.05.2015. Maine seara vom primi un raspuns oficial, sper eu favorabil.

Si noi ni-l dorim foarte mult, si el isi doreste sa revina la Targu Jiu. Pana nu e oficial, nu va pot spune ca jucatorul este al nostru. Daca intrebam antrenorii din Liga 1, toti si l-ar dori pe Pintilii. Ne-am dori un jucator ca Geraldo, dar el e jucatorul echipei Petrolul deocamdata. Nu se pune problema" - a spus Eugen Pirvulescu la Dolce.

Pintilii are 30 de ani si trei luni si este cotat la 2,5 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt. El a plecat in Arabia Saudita in vara lui 2014, pentru 2,4 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies