Tensiuni pe banca, un transfer surpriza, MILIOANE DIN INDIA si blocarea plecarilor la Steaua | 5 mutari facute de Mutu de cand a revenit la Dinamo

Tensiuni pe banca, un transfer surpriza, MILIOANE DIN INDIA si blocarea plecarilor la Steaua | 5 mutari facute de Mutu de cand a revenit la Dinamo

Chiar si cu Mutu in conducere, Dinamo continua sa aiba probleme in teren. Exista tensiuni la echipa, iar subiectul plecarii lui Gnohere la marea rivala nu s-a stins.

Mutu a venit cu cateva sarcini clare la Dinamo. Una dintre ele a fost sa gaseasca un posibil investitor. www.sport.ro va prezinta 5 mutari facute de "Briliant" din ziua in care a venit la club si pana acum.

A adus un posibil investitor

Indianul Sanjeev Kumar a venit deja in Romania sa vorbeasca cu Ionut Negoita despre o implicare a sa la club. Acesta pare interesat sa intre la Dinamo.

A facut un transfer

Luca Ceccarelli a fost adus de Mutu de la Salernitana. Cei doi se cunosc din Italia. Ceccarrelli nu a reusit insa sa impresioneze prea mult la club, acesta gresind de cateva ori in meciurile jucate.

Blocheaza mutarile la Steaua?

Mutu a lasat de inteles ca transferurile pe axa Dinamo - Steaua vor fi mult mai greu de facut de acum incolo. Totusi a afirmat ca asteapta o oferta pentru Gnohere, jucator care e dorit si de Rednic in Belgia.

"Din punctul meu de vedere, Gnohere nu va pleca la Steaua. Daca Gigi Becali il vrea, asteptam oferta lui pentru el. Vom vedea la iarna." - Mutu, la Sport.ro

Tensiuni cu Andone

Cosmin Contra a fost vehiculat in mai multe randuri ca inlocuitor al lui Andone. Nu este clar cat de mult se inteleg Mutu cu Andone, insa tensiunile intre noua conducere si actualul tehnician sunt vizibile.

Victorie in derby

"Vrem sa facem din Dinamo o echipa importanta din Europa.", a spus Mutu dupa victoria lui Dinamo cu Steaua. Desi nu a contribuit direct la acest rezultat, venirea lui Mutu a coincis cu o victorie a lui Dinamo in derby dupa o perioada indelungata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies