Tensiuni la Astra intre Fatai si miliardarul Niculae? Raspunsul dat cand a fost intrebat de ce nu a fost titular cu Botosani 

Tensiuni la Astra intre Fatai si miliardarul Niculae? Raspunsul dat cand a fost intrebat de ce nu a fost titular cu Botosani 

BOTOSANI 1-0 ASTRA | Astra a pierdut la Botosani cu 1-0, desi avea un om in plus pe teren. 

Criticat dupa meciul de la Liberec de Ioan Niculae, care l-a acuzat ca "i s-a cam urcat la cap lui Fatai. O sa-l chem la mine in birou. Daca se va integra in echipa, ok, daca nu... Plus ca e tot timpul nemultumit. Este egoist. Sunt lucruri care nu-mi plac la Fatai", Fatai a raspuns acum, intrebat de ce nu a fost titular:

"Am avut o problema la picior. Nu are nicio legatura cu ce a zis patronul. Am avut ceva la tendon. Nu am discutat inca cu patronul, nu am avut timp. Este o infrangere la care nu ne asteptam."

"Este o mare dezamagire, dar suntem o echipa. Am avut si ghinion. N-are nicio legatura. Am jucat pentru Nigeria la Cupa Mondiala sub 20 de ani. Daca nu am jucat pentru prima echipa a Nigeriei, pot sa joc pentru Romania fara probleme. Sper sa fiu convocat cu Grecia".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies