Steaua Sergiu Bus Liga 1

Teapa de milioane pentru Steaua? El putea fi diamantul adus GRATIS: "Vin si pe jos, numai sa ma ia". Azi s-a transferat in Angla

A tinut telefonul deschis pentru Steaua, dar telefonul din Ghencea n-a venit.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 14:18
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 14:19

"Si pe jos as veni la Steaua, e o sansa uriasa pentru cariera mea", spunea Sergiu Bus acum mai putin de un an, inainte ca echipa lui de atunci, Corona Brasov, sa piarda in Ghencea cu 3-0.

"Bus e un baiat tanar, un fotbalist de viitor, dar avem nevoie de alttel de fotbalisti la Steaua, obisnuiti sa se lupte pentru obiective importante", i-a dat raspunsul Reghecampf dupa meciul direct dintre Steaua si echipa desfiintata a Brasovului. Chiar daca Reghe a plecat la finalul campionatului, Steaua a continuat sa-l ignore pe Bus, care a semnat pana la urma cu TSKA Sofia.

'Steaua' Bulgariei" l-a facut cu adevarat interesant pentru piata externa. Bus a marcat de 10 ori in tur si a intrat in atentia unor echipe tari din Serie A. Udinese, Genoa sau Parma l-au trecut pe listele scouterilor, insa Bus n-a mai asteptat o propunere. A semnat cu Sheffield Wednesday din liga a doua engleza, in schimbul a 500 000 de euro. Bus e asteptat sa straluceasca pe Hillsborough, unde recent au ajuns milionarii din Thailanda.

Fanii cred ca e doar inceputul pentru un viitor stralucitor al clubului. Wednesday trebuie sa se transforme din nou in clubul care ii sperie pe bogatii din Premier League. La 22 de ani, Bus are parte de provocarea carierei. Adus pentru a fi titular, varful poate incheia anul cu meciuri impotriva lui United, Chelsea, City, Arsenal sau Liverpool.

Daca Sheffield prinde play off-ul si promoveaza, decizia de a merge in Anglia are toate sansele sa fie cea mai buna din cariera pustiului crescut de CFR.

A procedat corect Steaua cand a decis sa nu-i faca o oferta lui Bus, in 2014?
Modifică setările cookies