"Tatarusanu a iesit bine pe centrari, Gardos a facut un meci mare!" Remarcatii Stelei dupa meciul de aseara! Ce rezerve au STRALUCIT:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 12:25

	"Tatarusanu a iesit bine pe centrari, Gardos a facut un meci mare!" Remarcatii Stelei dupa meciul de aseara! Ce rezerve au STRALUCIT:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

"Imi doresc adversari foarte puternici si cu nume sonore, obiectivul nostru a fost calificarea in grupe, acum vrem sa facem spectacol, sa aducem lumea la stadion sa se bucure de acest eveniment. Tatarusanu a iesit foarte bine pe centrari si Gardos la fel a facut o partida excelenta, dar e nedrept sa mentionezi doar unul sau doi", a spus Helmut Duckadam la Sport.ro

Acesta a declarat ca spera ca Chiriches sa fie titular la Tottenham si a laudat banca de rezerva a Stelei, care a facut o partida mare aseara: "Depinde de antrenorul de acolo, daca e intre planurile lui, e un campionat greu dar chiriches are sansa sa fie titular pentru ca e un jucator tehnic si se va integra foarte repede. Ne trebuie un fundas central si poate un mijlocas dreapta, mergem pe trei fronturi dar aseara s-a vazut ca banca Stelei este la nivelul titularilor, Filip, Cristea si ceilalti au facut o partida buna.Gardos este tanar, poate sa creasca si sa il inlocuiasca pe Chiriches", a mai adaugat Duckadam.


 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT