Tanase, sfatuit de mama sa lase bombele sexy! "Poate Becali are dreptate!" 

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 10:03

Gigi Becali l-a desfiintat public pe Tanase dupa meciul de la Tiraspol, patronul Stelei fiind deranjat de faptul ca mijlocasul sta impreuna cu prietensa sa, bomba sexy Iulia.

"Tanase n-a fost prea stralucit. Daca stai cu o femeie periculoasa in casa, n-ai prea multa vlaga. Daca ramai cu bomba sexy, sexy ramai" declara furios Becali.

Fratele lui Cristi Tanase, Ionut, declara in Libertatea ca mama acestora va vorbi cu tanarul jucator al Stelei sa o lase mai moale cu iubirea.

"Poate ca are dreptate si Gigi Becali, dar cred ca accidentarile sunt cele care il impiedica sa joace la adevarata valoare. Pana acum i-a fost frica, dar in meciul de la Tiraspol a bagat materiale. In ceea ce priveste viata sa privata, nu pot eu sa ma bag. Dar stati linistiti, rezolva mama. O sa stea de vorba cu el, sa o lase mai moale cu dragostea" spune acesta.

"I-am facut toate poftele cat am stat la Bucuresti. Cristi avea mancare calda cand venea de la antrenament. Aveam grija de el, se odihnea... Acum e mai greu de cand am revenit la Pitesti" spune mama lui Tanase, in Click.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT