Tanase, Lato si Parvulescu au plecat in Italia! Nu pentru transfer, ci pentru PETRECERE :) Peripetiile stelistilor pe aeroport

Tanase, Latovlevici si Parvulescu au plecat in Italia. Nu pentru a semna cu echipe din Serie A, ci pentru nunta fostului coleg Vlad Chiriches, care va avea loc la Florenta.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iunie 2014, 18:15
Data actualizarii: Sambata 07 Iunie 2014, 22:27

Steaua, campioana ultimelor doua sezoane ale Ligii I, s-a despartit in aceasta vara de Laurentiu Reghecampf si de capitanul Mihai Pintilii, iar alti cativa jucatori viseaza si ei la un transfer in strainatate.

Printre cei curtati de echipe din afara se afla si Cristi Tanase, urmarit in ultimele luni de Olympiakos, dar si Iasmin Latovlevici, cel care a mai fost aproape de Saint Etienne. Pana sa ia drumul Greciei sau al Frantei, jucatorii Stelei s-au imbarcat in aceasta dimineata intr-un avion cu destinatia Italia.

Nu pentru a semna contracte cu echipe din Serie A, ci pentru a...petrece alaturi de fostul coleg Vlad Chiriches, cel care se va insura in acest weekend la Florenta.

Alaturi de Tanase si Latovlevici au fost si Paul Parvulescu si Ciprian Tatarusanu, cel care va ramane la Florenta dupa ce a semnat un contract cu Fiorentina.

"Inarmati" cu valize si haine de nunta, jucatorii stelisti au trecut insa printr-o peripetie de povestit colegilor, Tanase si Parvulescu prinzand avionul in chiar ultimul minut al imbarcarii. Cei doi jucatori nu au mai prins loc langa colegii lor si au fost trimisi sa stea pe alte scaune :)

Modifică setările cookies