Tade, criticat iar de conducere. "Suntem in etapa a 10-a, omul nu a dat niciun gol" Va fi vandut francezul in iarna?

Tade, criticat iar de conducere. "Suntem in etapa a 10-a, omul nu a dat niciun gol" Va fi vandut francezul in iarna?

Tade are iar probleme dupa meciul de la Timisoara.

"Eu am avut incredere in Tade si i-am luat apararea, dar m-am uitat astazi si mai repede ii dau dreptate si patronului. Chiar sa nu te intalnesti deloc cu mingea. Ma duc si o caut si o iau in brate si ma duc cu ea in poarta si tot fac ceva. Am inteles un meci, doua, trei, dar suntem in etapa a 10-a. Omul nu a dat un gol, n-a avut o faza clara de gol. Ori e automultumire, ori nu poate mai mult.", a spus Duckadam dupa meciul pierdut de Steaua la Timisoara.

Tade nu e prima data in "gura" conducerii. Francezul a fost anuntat de Gigi Becali ca trebuie sa isi caute echipa pentru ca vrea sa il puna pe liber dupa infrangerea cu Rosenborg. Patronul Stelei a spus ca isi asuma esecul acestui transfer, facut la dorinta sa.

In cele din urma, Radoi a intervenit pe langa patron si l-a convins sa il pastreze in echipa. "Mi-a zis Radoi ca nu vad eu bine, ca Tade creaza culoare, isi ajuta colegii", a spus Becali dupa sedinta cea de taina de la Palat, prin care l-a convins pe Radoi sa ramana la echipa.

Tade e posibil sa fie insa pe lista "renegatilor" in iarna, lista ce ii mai include pe Tahar, Alcenat si Breeveld, ultimii doi dezamagind de asemenea in infrangerea cu Poli Timisoara. De cand a venit la Steaua, Tade a inscris doar 2 goluri, ambele din penalty-uri, cu Trencin, in Champions League si cu Craiova, in Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la incendiile din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies