Szukala are cale libera spre Steaua! Doar Reghecampf ii mai poate incurca planurile lui Radoi

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 August 2015, 10:23

	Szukala are cale libera spre Steaua! Doar Reghecampf ii mai poate incurca planurile lui Radoi

Lukasz Szukala si-a reziliat contractul cu Al Ittihad

Lukasz Szukala si-a reziliat contractul cu Al Ittihad si incepand de azi isi cauta o noua echipa din postura de jucator "liber".

O veste buna pentru Steaua, care devine in acest moment favorita sa obtina semnatura polonezului. Gigi Becali a anuntat, luna trecuta, ca stie de dorinta lui Szukala de a reveni in Romania, dar ca mutarea se va putea face doar daca Szukala va fi dispus sa negocieze un contract mult mai mic fata de cel de la arabi (1,2 milioane de dolari pe sezon).

"Stiu ca Szukala vrea sa se stabileasca in Romania, vrea sa isi cumpere si o casa aici. Eu l-as aduce, dar nu pot sa ii ofer nici jumatate din salariul pe care il are acum. Daca ii dau 600 de mii, cu taxele la stat ajung la 1 milion. Este un salariu pe care nu ni-l putem permite", a spus recent patronul Stelei.

Totusi, Becali ar putea sa treaca peste strategia "ultra low-cost", mai ales ca cele mai mari probleme ale Stelei sunt in centrul defensivei. La meciul de joi seara, cu Rosenborg, Radoi va fi nevoit sa se bazeze pe un cuplu de fundasi Papp - Tosca. Varela este suspendat pentru acest meci, iar la inceputul lunii septembrie va suferi o interventie chirurgicala care il va tine departe de teren timp de 6 luni.

O alta echipa interesata de Szukala este Litex Lovech, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf, dar si polonezii de la Legia Gdansk si-au manifestat dorinta de a pune mana pe fundasul de 31 de ani.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies