Surpriza uriasa! Primul jucator care anunta ca poate PLECA din iarna de la Steaua: "Nu pot sa invat din greseli. Nu sunt construit sa trec peste toate!"

Surpriza uriasa! Primul jucator care anunta ca poate PLECA din iarna de la Steaua: "Nu pot sa invat din greseli. Nu sunt construit sa trec peste toate!"

SPECIAL Steaua - Craiova, la Sport.ro, duminica de la ora 20:00

Steaua isi face planuri de transferuri pentru perioada de pauza din iarna, iar pe lista plecarilor ar putea fi Bourceanu. Acesta a facut un anunt surprinzator in conferinta de presa de astazi.

"Din pacate, nu pot sa invat din greseli, nu sunt construit pentru a trece usor peste toate chestiile. Chiar si cand am fost accidentat, dar si dupa, m-am antrenat foarte bine sau cat am putut de mult."

"Incerc sa fac, din aceste ultime luni de contract pe care le mai am la Steaua, cat mai multe jocuri bune, cat mai multe jocuri in primul rand, si, dintre acestea, cat mai multe sa fie bune sau foarte bune, si sa am un nou angajament din iarna. Pentru ca acesta este obiectivul meu"

"Nu-mi permit timp de respiro. in momentul asta trebuie sa-mi vad de viitor, trebuie sa joc cat mai bine, pentru ca daca nu joc, nu am oferte."

"Nu stiu daca la Steaua sau in alta parte. Important este sa-mi fac un nou contract, nu conteaza unde. Pentru mine este o perioada foarte delicata, trebuie sa ma mentin cat mai sanatos posibil, sa nu am nicio accidentare. Asta inseamna sa am o viata cat mai buna, sa ma antrenez cat mai bine , sa fiu serios si trebuie sa am si noroc!", a declarat Bourceanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies