NEWS ALERT Surpriză totală: Adrian Mutu, favorit pentru a prelua o națională: "Reprezentații lui au ajuns la negocieri"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Mai 2023, 10:11
Data actualizarii: Vineri 19 Mai 2023, 10:16

Rapid a dat ca sigură rămânerea lui Adrian Mutu pe banca tehnică, însă pentru antrenor ar fi apărut acum o variantă neașteptată.

Mai multe publicații din Africa susțin că Adrian Mutu este favorit pentru a devenit selecționerul Nigeriei: "Reprezentații lui Mutu au ajuns deja în Nigeria și caută un acord verbal petru preluarea naționalei din luna iunie", susține OJB Sport.

Adrian Mutu s-ar afla pe lista naționalei Nigeriei

Informația este confirmată și de NSM Media, o altă publicație din Nigeria: "Un oficial de top din cadrul Federației a vorbit sub protecția anonimatului și ne-a transmis că sunt șase candidați pe lista scurtă, iar Mutu este considerat prioritatea".

Pe lângă Mutu, un alt nume luat în calcul de Federația din Nigeriar fi cel al lui Pitso Mosimane, un sud-african în vârstă de 50 de ani, care se află sub contract cu formația saudită Al Ahli.

Actualul selecționer al Nigeriei este José Peseiro, fost antrenor la Rapid. Conform presei africane, contractul portughezului expiră în luna iunie și nu îi va mai fi prelungit, astfel că Federația caută deja înlocuitor.

  • Nigeria se află pe locul 40 în clasamentul FIFA. Ultima sa prezență la o ediție de Campionat Mondial a fost în 2018.

Veștile venite din Nigeria sunt surprinzătoare. Atât Adrian Mutu, cât și conducătorii celor de la Rapid au transmis în repetate rânduri că antrenorul va rămâne la formația giuleșteană și în sezonul viitor.

Angelescu: "Mutu are postul asigurat"

Victor Angelescu a afirmat chiar ieri că Adrian Mutu are postul asigurat la echipa Rapid pentru sezonul viitor și a dezvăluit care este obiectivul. 

"Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, cu 2-3 suntem aproape să semnăm. Şi sperăm noi că cei 5-6 jucători pe care am spus că îi transferăm, să îi aducem de la început, ca să poată face cantonamentul cu Adi Mutu şi cu echipa. Sunt şi jucători români şi străini.

Vor pleca în jur de şase jucători în mare, la 2-3 le expiră contractele. Dar cred că este destul de clar cine a avut randament şi cine nu. Clar, Adi Mutu are postul asigurat şi cu el vom aborda sezonul viitor", a declarat Angelescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!