Surpriza pentru Hoban, dupa ce a fost exclus din lot de Petrolul! Jucatorul poate ajunge la Steaua! Cum se face transferul

Surpriza pentru Hoban, dupa ce a fost exclus din lot de Petrolul! Jucatorul poate ajunge la Steaua! Cum se face transferul

Steaua se poate intari cu un jucator de la rivala de clasament.

Steaua s-a intarit ieri prin aducerea lui Papp sub forma de imprumut. Acesta a semnat cu Steaua si va juca un sezon in Ghencea.

Ros-albastrii vor sa se intareasca in continuare in defensiva, acolo unde au suferit in meciul cu Ludogorets de la Sofia. Pe langa aducerea lui Papp, stelistii vor sa mai transfere un jucator defensiv, dupa cum a anuntat si presedintele Stelei.

Hoban ar putea fi o varianta pentru Steaua, dupa ce s-a certat cu cei din conducere si a fost exclus din lot. Acesta se poate transfera la orice echipa, inclusiv la Steaua, anunta o sursa din cadrul clubului prahovean:

"Hoban a avut un conflict cu cei din conducere. L-au anuntat deja pe Hoban ca e liber sa isi caute echipa, poate sa plece unde vrea el, inclusiv in Liga I. Trebuie sa se grabeasca insa, mai e putin din perioada de transferuri si echipele si-au facut deja loturile pentru noul sezon", a spus un apropiat al clubului Petrolul.

Avantajul lui Hoban ar fi faptul ca este un jucator de lot national. Acesta a fost convocat de Piturca la lotul national in ultimele partide iar Steaua are nevoie de intariri pe pozitia de mijlocas la inchidere, acolo unde a ramas un gol imens dupa ce au plecat Bourceanu si Pintilii, iar transferul lui Breeveld nu pare a fi unul prea reusit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies