Superliga

SURPRIZA la retrogradare! Decizia care va schimba calculele a 7 echipe din Romania! Cum arata cifrele:

Final de sezon incendiar in Romania, intr-un an in care vor retrograda sase echipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 08:52
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 09:02

Rapid pare sa fie echipa cu cele mai mari sanse sa scape de Liga II la anul, cu trei meciuri inainte de final. Numai ca toate planurile pot fi rasturnate, pentru toate cluburile care spera la salvare.

In prezent pe locul 16, CFR Cluj asteapta o decizie de la TAS, care sa fie comunicata apoi de FRF, in cazul punctelor retinute de forul continental. Astfel, daca vor primi cele 24 de puncte sau macar o parte dintre ele, clujenii scapa de retrogradare. In acest moment, CFR se afla la cinci puncte de prima peste linie - Gaz Metan - cu doua meciuri pana la final.

Dinu Gheorghe, presedintele lui Dinamo, a spus la DigiSport ca trebuie pastrata discretia pana la final:

"Ar fi normal ca TAS sa nu comunice decizia in cazul CFR-ului, pentru a avea parte de fair-play total la retrogradare. Ar fi bine ca TAS, chiar FRF, sa ceara sa nu se publice decizia luata. Pe 29 mai se vor juca ultimele partide din campionat, intr-o zi de vineri.

Sambata dimineata sa se dea decizia, sa stim cine a retrogradat si sa se joace acest final de campionat astfel ca toata lumea sa spere. Ca daca CFR pierde procesul la TAS e clar ca sunt retrogradati si atunci se aseaza altfel lucrurile", a spus Dinu Gheorghe.

AICI CLASAMENTUL LIGII I

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!