Surpriza verii in Liga I: Cea mai mare tinta a Stelei din ultimul an poate ajunge la Dinamo! Ce nume neasteptat a aparut pe lista

Surpriza verii in Liga I: Cea mai mare tinta a Stelei din ultimul an poate ajunge la Dinamo! Ce nume neasteptat a aparut pe lista

Un jucator aflat in ultimul an pe lista Stelei ar putea ajunge in aceasta vara la Dinamo.

Asta ar fi una dintre marile surprize ale Ligii I in aceasta vara, pe piata transferurilor. Brazilianul Guilherme, unul dintre principalii jucatori doriti de Steaua in ultimul an, poate ajunge la Dinamo in aceasta vara.

Interesul lui Dinamo a crescut brusc pentru Guilherme, mai ales ca fundasul stanga este liber de contract si poate ajunge fara o suma de transfer.

Inainte de a pleca in cantonamentul din Anglia, Flaviu Stoican a avut o discutie cu presedintele Anghelache despre planurile de viitor ale echipei.

Turcia, o alta varianta pentru Guilherme

Guilherme mai este urmarit indeaproape si de un club din Turcia. Brazilianul ar putea fi coleg in sezonul viitor cu fostul capitan al Stelei, Alex Bourceanu.

Presa turca anunta in ultimele zile ca Guilherme este 99% al lui Trabzon, insa interesul lui Dinamo ar putea schimba lucrurile.

66 de aparitii in tricoul Petrolului a avut Guilherme intre 2012 si 2014

0 goluri a reusit Guilherme la Petrolul

1 trofeu a castigat Guilherme in Romania, Cupa Romaniei, in 2013

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies