Surpriza: Comisia de Disciplina i-a interzis "Printului" Cristea sa mai joace fotbal pana cand isi plateste toate datoriile catre clubul Steaua

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Februarie 2016, 15:20

	Surpriza: Comisia de Disciplina i-a interzis "Printului" Cristea sa mai joace fotbal pana cand isi plateste toate datoriile catre clubul Steaua

Aventura lui Adrian Cristea la Steaua s-a lasat cu termene si procese la Comisiile Federatiei si TAS.

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal l-a sanctionat astazi pe Adrian Cristea, in prezent sub contract cu Concordia Chiajna, cu interzicerea oricaror activitati legate de fotbal pana la achitarea tuturor datoriilor catre fostul sau club, Steaua.

"Nerespectarea dispozitiilor art. 57, alin.8 din Statutul FRF - Admite cererea in temeiul art. 85.3, lit. a) din RD si sanctioneaza jucatorul Cristea Adrian cu masura interzicerii desfasurarii oricaror activitati legate de fotbal pana la data indeplinirii obligatiei de plata catre FC Steaua Bucuresti", se mentioneaza in solutia comisiei publicata pe site-ul oficial al LPF.

Cristea si reprezentantii clubului Steaua au tinut-o din proces in proces inca de la inceputul anului 2014. Cristea s-a adresat Federatiei pentru cere despagubiri de 120.000 de euro din partea clubului Steaua, in urma rezilierii contractului, si a obtinut o decizie favorabila din partea Comisiei de Recurs.

Steaua a intors decizia la TAS, iar Federatia l-a obligat pe Cristea sa renunte la plangere. In urma acestui ping-pong, FRF a stabilit, pe 18 septembrie 2015, ca Adrian Cristea are sa-i dea Stelei 3720 de lei, cheltuieli de judecata, aceasta fiind suma invocata acum de Comisia de Disciplina.

Tot astazi, Comisia de Disciplina l-a sanctionat cu suspendare pentru 2 jocuri si o penalitate sportiva de 4.500 lei pe team-managerul echipei CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, pentru comportament jignitor la adresa oficialilor partidei de pe teren propriu cu FC Voluntari, pierduta cu scorul de 1-2, la 13 decembrie 2015, in cadrul etapei a 22-a.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies