Mutu il "dribleaza" in declaratii pe Marica: "Are 15 goluri din pasele mele, din 25, cate a dat la nationala"

Mutu il "dribleaza" in declaratii pe Marica: "Are 15 goluri din pasele mele, din 25, cate a dat la nationala"

Ce a spus Mutu in conferinta de presa.

Adrian Mutu isi respecta meseria de atacant, de cand s-a intors in fotbalul romanesc. Dupa ce i-a "atacat" pe Arlauskis si Cerniauskas, in vizorul "Briliantului" au intrat Marc, de la Dinamo, si Marica, cel care a semnat de curand cu Steaua.

Mutu spune despre duelul pentru un loc in lotul de la Euro: "Cu Marica am jucat 10 ani la echipa nationala. Are vreo 15 goluri din pasele mele din 25 cate are pentru nationala. Suntem prieteni, dar concurenta asta ne va ambitiona. Sper sa castig duelul", a declarat Mutu in conferinta de presa.

Acesta i-a atacat si pe cei care s-au luat de el in ultima perioada: "Arlauskis, Cerniauskas si Marc n-au realizat nimic in fotbal. E normal sa ma deranjeze cand vorbesc despre mine. Eu cred ca ar trebui sa existe un respect reciproc in fotbal. Asta face fotbalul sa fie mai frumos. Pe cei mai tineri (n.r Marc) ar trebui sa-i urecheze antrenorii lor, nu eu. Nu mai vreau sa vorbesc despre ei. Sunt total neimportanti pentru mine. Am alte planuri la ASA. Probabil vor mai fi rautati si de acum", a zis Mutu la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies