SUPER Stadion nou de 20 de milioane de euro intr-un oras cu echipa in liga a 4-a! Anunt de ultima ora: stadionul a fost predat la CNI

SUPER Stadion nou de 20 de milioane de euro intr-un oras cu echipa in liga a 4-a! Anunt de ultima ora: stadionul a fost predat la CNI

Dupa Bucuresti si Alexandria, un alt oras intra pe lista investitiilor CNI!

La Slatina se va construi un stadion nou cu peste 10 mii de locuri. Arena va costa in jur de 20 de milioane de euro, anunta liga2.ro.

Slatina are acum doar echipa in liga a 4-a Olt si n-a jucat in ultimii 20 de ani decat cel mult in B.

Consolierii locali din Slatina au aprobat un proiect de hotarare prin care si-au dat acordul ca stadionul vechi sa fie predat catre CNI. Primaria se obliga sa demoleze constructiile aflate pe terenul cu o suprafata de 31 684 de metri patrati, insa asteapta emiterea unui ordin de ministru din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

"Incheierea protocolului de predare se va face dupa demolarea constructiilor existente. Se aproba finantarea din bugetul local al municipiului Slatina a cheltuielilor neeligibile: demolare constructii stadion si racordurile la utilitati (electricitate, apa, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat)", scrie in proiectul aprobat la mijlocul saptamanii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies