Super Dan anunta noi transferuri la ASA! Mai pregateste doua lovituri. Ultimii jucatori pe care ii mai vrea

Super Dan anunta noi transferuri la ASA! Mai pregateste doua lovituri. Ultimii jucatori pe care ii mai vrea

Dan Petrescu are emotii mari inaintea startului de sezon. Inca nu stie cum va arata echipa lui in iulie, cand incep jocurile oficiale.

Super Dan spune ca mai asteapta cel mult doi jucatori la ASA. Cauta un portar si un fundas stanga. In rest, lotul e complet.

"E greu sa fiu multumit de joc, terenul n-a fost foarte bun la ultimul amical, picioarele sunt incarcate. Trebuie sa fim optimisti, dar si realisti, avem un inceput foarte greu. Intalnim in primele etape Dinamo, Astra, Craiova si Steaua, in Supercupa.

Sunt multumit de transferuri, eu am ales jucatorii. Au venit cam tarziu, ultimii chiar ieri, nu stiu cand va arata echipa asa cum trebuie. Sper sa se intample cat mai repede. Nu avem timp de pierdut, jucam din 3 in 3 zile. E posibil sa mai luam un fundas stanga si un portar", a spus Petrescu pentru PRO TV.

"Ar fi o jumatate de miracol sa ajungem in grupele Europa League, sansele sunt foarte mici in conditiile in care am creat o noua echipa. Daca am fi fost mai omogeni, sansele ar fi fost mai mari!", a comentat Petrescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies