Iasmin Latovlevici Petrolul Ploiesti Steaua Liga 1

"Suntem toti mercenari. Sa nu spuna ca sunt lingau!" Reactia INCREDIBILA a lui Latovlevici dupa bataia de la finalul cu Petrolul

PETROLUL 0-0 STEAUA. Iasmin Latovlevici a atacat-o pe Petrolul la finalul meciului de pe Ilie Oana.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 09:01
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 09:04

Iasmin Latovlevici i-a criticat pe jucatorii Petrolului, care i-au stricat Stelei bucuria de la centrul tereunului. Acesta a folosit cuvinte grele la adresa lor. Steaua s-a bucurat la finalul meciului de parca tocmai atunci a castigat titlul de campioana. Jucatorii Petrolului s-au enervat si au sarit la bataie:

"Un meci incins, dar voiam sa vorbesc despre final, sa nu mai vorbesc de joc. Mi se pare, nu neaparat penibil, dar fara sens. Am incercat sa ne bucuram si au venit strainii... care sunt pretrolisti... de mici sunt ei. Sa nu mai exagereze, ca suntem toti mercenari, jucam fotbal pentru bani si, bineinteles, pentru familiile noastre."

"Sunt putini care raman la un club 15 ani sau 10 ani, ca sa spuna ca sa mearga sa pupe stema sau eu stiu ce mai fac unii. Nu mai zic, ca ma fac varza, ca zic ca si eu sunt lingau, ceva de genul asta. Normal, in tarile civilizate, se mai si felicita campionii si, cu mici si cu bere, cu doua zile cat am avut liber, probabil frustrarea a fost mare.

"Ce sa zic, sper sa fie suspendati. De-aia nici nu am sarit la bataie, ca imi era frica de suspendare. Aia e.", a spus Latovlevici dupa meci.

Modifică setările cookies