"Suntem pe marginea PRAPASTIEI! Inca o jumatate de pas si cadem!" Reactia TERIBILA a unui oficial al Stelei:

Helmuth Duckadam a vorbit despre problemele pe care Steaua le are in cazul MApN.

Stelistii trebuie sa faca pace in aceste zile cu cei de la MApN, cu care negociaza cat costa ca echipa din Ghencea sa-si pastreze sigla, palmaresul si culorile. MApN are acum o decizie judecatoreasca irevocabila prin care detine aceste lucruri.

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam a vorbit la Sport.ro despre ce se intampla acum la Steaua:

"SUNTEM PE MARGINEA PRAPASTIEI!"

"Era normal sa se rezolve, pentru ca nu poti veni cu o asemenea hotarare in timpul turului. Trebuie sa o respectam, e o solutie inteleapta, iar pe 15 vom vedea ce se intampla. Din fericire, la meciul cu CSMS nu am fost, am participat la un eveniment de caritate. A fost, oricum, destul de ciudat, sa fie toate emblemele Stelei acoperite, dar e normal, pentru ca nimeni nu a vrut sa riste si e de inteles.

In primul rand, prima conditie a fost ca respectam hotararea judecatoreasca, iar in data de 15, cand se vor intalni reprezentantii clubul sportiv cu domnul Argaseala, sa vedem in primul rand ce au de gand, ce pretentii au. Ca pana nu stii pozitia lor, nu ai cum sa ai tu o pozitie.

Nu stiu, mie orice suma ceruta mi se pare mare. Eu nu am avut in mana niciodata nici macar 50.000 de euro, asa ca nu am de unde sa stiu daca inseamna mult 800.000-1.000.000 de euro, ca suma ceruta pentru drepturi de MApN.

Sa vedem ce sume vor fi, pentru ca nici pretentiile nu trebuie sa fie exagerate, nu cred ca cineva va lua aceste insemne pe un an sau doi, dupa care sa vina altii care sa vrea o noua renegociere. Trebuie transata treaba pana la capat, nu amanata. Nu cred ca va mai aparea o noua echipa de fotbal - multe sectii au fost desfiintate, mai ales ca Armata a trait pe vremuri din acele cotizatii pe care le dadeau militarii, bani pe care ii luau si cei de la Dinamo.

Acum banii vin doar din sponsorizari. Nu vad rostul infiintarii unei noi echipe, care sa joace la un nivel similar; eu cred ca nu se va face o noua echipa, doar de dragul de a ne face in ciuda. Ar trebui sa fie luata o pozitie si din partea Guvernului si aceste probleme sa se transeze printr-o lege clara, care sa nu lase sa se mai intample ce s-a intamplat la Arad, Timisoara, Craiova, la Steaua si poate ca vor mai urma si Dinamo sau Rapid.

Si asa suntem pe marginea prapastiei cu fotbalul, cred ca ne lipseste doar o jumatate de pas sa cadem in prapastie. Si eu am mai participat la Adunari Generale, prin anii '90, erau si din conducerea Armatei, si nu stiu exact ce documente s-au facut.

Cred ca trebuia facuta treaba ca sa nu se ajunga la asa ceva, pentru ca suntem pe undeva penibili! Chiar ieri am vorbit cu cineva de la UEFA, din Danemarca, si el era surprins ca s-a ajuns la asa ceva, el nu mai auzise", a spus Duckadam la emisiunea Ora Exacta de la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies